Γ. Γαβριηλίδης | Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Πλ. Τημενιδών 1 Έδεσσα τηλ. 23810 28762 | κιν. 6945387 397

Προφίλ

 

Με παρουσία από το 1992, στην εκπόνηση μελετών ιδιωτικών οικοδομικών - ηλεκτρομηχανολογικών έργων, στην επίβλεψη - κατασκευή, καθώς και στην βιομηχανία.

 

Το 2010 δημιουργήσαμε την Τεχνολογική αξιοποιώντας την εμπειρία μας και σας προφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες με ποιότητα, υπευθυνότητα , συνέπεια και άριστη γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών και μεθόδων.

 

Πιο συγκεκριμένα το Γραφείο μας απευθύνεται:

 

Σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες που χρειάζονται οποιαδήποτε εργασία μεμονωμένη ή ολοκληρωμένη όπως Ανακαίνιση, Αντικατάσταση Κεντρικής Θέρμανσης με Ατομικές,  Εγκαταστάσεις Κεντρικής και Ατομικής Θέρμανσης - Κλιματισμού, Αυτονομίες (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση),  Ενεργειακή Αναβάθμιση,  Κατασκευή, Διαρρύθμιση, Συντήρηση και Επισκευή.

 

Σε ιδιοκτήτες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Αρτοποιείων, Εργαστηρίων, Βιοτεχνιών, Συνεργείων, Σταθμών Αυτοκινήτων, Πλυντηρίων - Λιπαντηρίων Αυτοκινήτων, και όλων των δραστηριοτήτων, που θέλουν να εφοδιαστούν με Άδεια Λειτουργίας για την επιχείρηση τους.

 

Σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες Μηχανικούς ή μη αναλαμβάνουμε να συντάξουμε για εσάς, τον πλήρη φάκελο της οικοδομικής άδειας. Ή εναλλακτικά όποιες μελέτες εσείς επιθυμείτε. Όπως όλες τις μελέτες που απαιτούνται από τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.Εν.Α.Κ.), Καυσίμου Αερίου, Ενεργητικής - Παθητικής Πυροπροστασίας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Θερμομόνωσης, Ηλεκτρολογικών, Ανελκυστήρα, Τεύχος Αμοιβών - Στατιστικό Δελτίο - Φ.Α.Υ - Σ.Α.Υ κτλ.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια επαγγελματική συμβουλή σε όποιο τεχνικό πρόβλημα σας απασχολεί, όσο μεγάλο ή μικρό μπορεί να είναι, όπου και να βρίσκεστε. Θα χαρούμε να σας δώσουμε μια προσφορά, χωρίς την παραμικρή δική σας υποχρέωση.